Ενημερώνουμε όλα τα μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του ΤΕΙ Σερρών ότι μπορούν πλέον να εισέρχονται στο e-Learning κάνοντας χρήση των στοιχείων του λογαριασμού τους (username/password) στην Ηλεκτρονική Γραμματεία (EGRAM).

Συγκεκριμένα, η πιστοποίηση ταυτότητας των χρηστών για την πρόσβαση στην Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης e-Learning ( http://elearning.teiser.gr ) θα γίνεται πλέον μέσω της Υπηρεσίας Καταλόγου (Directory Service) του Ιδρύματος.

Ο εξυπηρετητής LDAP του ΤΕΙ Σερρών χρησιμοποιείται ως η κεντρική βάση αποθήκευσης των στοιχείων ταυτότητας (λογαριασμών) των χρηστών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και παρέχει λειτουργίες ταυτοποίησης χρήστη για μία σειρά από υπηρεσίες που παρέχονται από το δίκτυο του Ιδρύματος, μεταξύ των οποίων εντάσσεται στο εξής και η Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης e-Learning.

Η βάση δεδομένων του εξυπηρετητή LDAP ενημερώνεται αυτόματα σε καθημερινή βάση με τα στοιχεία του εκπαιδευτικού προσωπικού και των σπουδαστών που έχουν λογαριασμό στο σύστημα Ηλεκτρονικής Γραμματείας του Ιδρύματος.

Οδηγίες για την πρόσβαση των φοιτητών

Οδηγίες για την πρόσβαση του εκπαιδευτικού προσωπικού

Last modified: , 8 2010, 08:49